Mandy - xMandies

Hay!
Ik ben Mandy, sinds september 2021 eigenaresse van "Salon xMandies - More Than Hair"
Bij mij kun je terecht voor al jouw haar en make-up wensen!
Met mijn uit-een-liggende specialisatie in natuurlijk haar en creatief haar creëren wij samen zowel met knippen (en/of) als kleuren een look die bij jouw personaliteit (en niet geheel onbelangrijk; ochtend ritueel) past. Wat mij verder onderscheid van al die andere kappersmogelijkheden? Ik werk met jouw haar en dit te optimaliseren naar jouw wensen ipv een kapseltje te creëren.
Doordat ik zelf een creatief uiterlijk heb, betekent natuurlijk niet dat al mijn klanten ook zo moeten zijn. 
Iedereen is bij mij welkom voor alle wensen en iedereen wordt met dezelfde passie behandeld en dus is er ook in prijs geen onderscheid.

Heb je een leuk avondje uit of wil je gewoon eens een andere make-up look dan dat je zelf altijd doet? 
Ook dit is natuurlijk geheel naar jouw wensen mogelijk. 
Daarnaast kun je ook voor speciale gelegenheid zoals een festival of halloween terecht voor jouw festival look of special effects make up!

See you soon!

Jamilla - Creative Energy Worker

Hey!

Mijn naam is Jamilla en ik ben creative energy worker. Sinds november 2021 ben ik werkzaam binnen “Salon xMandies – More Than Hair”.

Ik heb in de salon een prachtige ruimte met “huiskamer sfeer” waar je je direct thuis voelt. Voor mij een van de belangrijkste dingen voor mijn klanten. Rust, veiligheid en een open en eerlijke communicatie staan bij mij op nummer een.

Je kan bij mij terecht voor energetische massages, waarbij ik intuïtieve massage combineer met soundhealing en healing. Een echte boost voor je energiesysteem en een prachtige manier om energetische blokkades te laten verdwijnen!

Wil je graag wat dieper “graven” in je oude pijn stukken dan kan dit natuurlijk ook doormiddel van een persoonlijke sessie. Hierbij kijken wij samen wat jij op dat moment nodig hebt en maak ik een behandeling op maat.

Tevens geef ik klankschaal-, meditatie- en visualisatie sessies.

Inmiddels kan je bij mij ook terecht voor kleuringen. Op de dagen dat ik werkzaam ben in de salon help ik Mandy waar mogelijk. Hele kleuringen, uitgroei en kamstrepen zijn ook bij mij in te boeken, zowel online als telefonisch.

Met alle liefde fris ik je haar weer op of loop ik een stukje met je mee op je levenspad, om je inzichten te geven, blokkades en trauma te verwerken of om je heerlijk te laten ontspannen.

 

Veel liefs en Tot snel!