Nieuwtjes xMandies DamesKapper HerenKapper Kleurspecialist Hillegersberg Rotterdam Kleiwegkwartier

NIEUWS


xMandies doet regelmatig updates en acties.
Hier lees je de laatste nieuwtjes altijd terug!

Working hard!

Rotterdam, 09-05-2024

Hey hallo jij daar!

Ondertussen zijn we alweer ruim een maand aan het werk sinds ik even 2 weken "herstel-vakantie" had. De operatie is goed gegaan en het herstel viel eerlijk gezegd best tegen, maar ik ben direct na die 2 weken weer gewoon vol op gaan werken, zonder ingekorte dagen! En ja, dat is best wel zwaar. Mijn lijf is het er nog niet echt mee eens weer vol uit te gaan, maargoed, je kan merken dat het lente weer vol in aankomst is, want de agenda blijft zich maar stormend aanvullen!
Het lukt mij dus niet om mijn 2 (WELVERDIENDE) vrije weken in te halen en dus excuses voor de lange wachttijden. En bij deze, NEE, de agenda is dus niet "geblockeerd, of door mij online beperkt openbaar gesteld, het is gewoon serieus druk! Ik ben heel blij dat steeds meer mensen nu automatisch hun afspraak door plannen, maar "wat duurt het toch lang voor ik bij je terecht kan" krijg ik helaas nog dagelijks op m'n bord voorgeschoteld. Ik doe m'n best lieve mensen, maar ik kan er ook niets aan doen dat velen mijn kunsten voor zich willen hebben, en aangezien er maar 1 van mij is, moet er toch echt geduld zijn.

Dat gezegd te hebben, wil ik nogmaals aankaarten dat er natuurlijk ruimte is voor o.a. een extra kapper. Naast dat het super gezellig is meer roering in de winkel te hebben, zal er potentieel voor nieuwe klanten sneller ruimte kunnen zijn om terecht te kunnen. Zoals ik al vaker heb uitgelegd, werk ik ondertussen al behoorlijk wat jaartjes als eigen ondernemer, en heb ik een trouwe klanten bestand opgebouwd die serieus van heine en verre komen voor mijn werk. Het is dus niet zo doordat ik personeel zou aannemen, het betekent dat dit voor mij meer ruimte creëert in mijn agenda. Daarnaast wil ik ook geen personeel, maar enkel ZZP-ers in de winkel, die allemaal lekker hun eigen ding doen met hun eigen bedrijfje. 

Dus, ben jij of ken jij iemand die het heerlijk vind om op zijn eigen eilandje te kunnen werken als ZZP-er? Kom eens gezellig kletsen voor de mogelijkheden!

Verder rust mij enkel nog te zeggen, BEDANKT aan degene die mijn welzijn en wachttijden respecteren!

Tot gauw iedereen,

Liefs, Mandy

Recovery Vakantie

Rotterdam, 11-03-'24

 

Hallo lieve klanten,
05-04-'24 ga ik weer op de operatie tafel. Dit keer geen grote ingreep, maar het heeft wel een 2 weekse hersteltijd nodig. Dus, neem ik mijn eerste "Vakantie-herstel-rust" momentje van dit jaar. Ik hoop natuurlijk niet op onnodige/onverwachtse complicaties na deze operatie, maar je weet maar nooit. Iedereen die dus vanaf 20/04 weer gepland staat, is onder voorbehoud!

Tijdens deze periode ben ik natuurlijk wel via email bereikbaar voor al jullie vragen en kunnen jullie gewoon nog steeds online zelf je afspraak boeken. Houd dus wel rekening met het feit dat de agenda behoorlijk vol is rondom mijn vakantie momentje en dat je dus echt vooruit moet plannen.

Voor nu zeg ik tot gauw!

Liefs,

Mandy

Nieuw jaar, nieuw begin!

Rotterdam, 02-01-2024

Hallo iedereen!

Ten alle eerste de beste wensen aan iedereen toegewenst! Laat het nieuwe jaar een heleboel mooie nieuwe dingen voor iedereen brengen!

In de salon is er het afgelopen jaar een hoop gebeurd; de 2 extra ondernemers die een hoop gezelligheid en extra's aan de salon gaven, zijn er helaas niet meer. Natuurlijk zou ik het wel leuk vinden als er weer iemand zich komt aansluiten als ZZP'er, daar waar ik de grote salon wil benuttigen als een ruimte waar je voor meerdere dingen terecht kunt. Er is ruimte voor een extra kapper, een schoonheidspecialist, een wenkbrauw/wimper specialist, een nagelstylist, of misschien juist wel een tatoeëerder of masseuse!
Is er interesse om gezellig aan te sluiten bij mij in de salon? Neem dan gerust contact met mij op!

Daarnaast is helaas alles natuurlijk weer duurder geworden. Mijn kosten plaatje wordt altijd al in de zomertijd verhoogd, maar ik heb een "New year - New start" mentaliteit en dus heb ik de prijzen pas vanaf 01-01-'24 verhoogd. Geen shockende verhogingen, maar helaas moet ook ik hierin een beetje mee gaan om alles draaiende te houden en jullie nog steeds helemaal happy te maken met mijn diensten.

Fysiek gezien gaat het gelukkig de goede kant op. De fysio behandelingen werpen zijn vruchten af en naast de "complicatie" van de drain zijn we maar gelijk mijn gehele lijf aan het resetten, dus ik ben ondertussen weer op volle kracht aan het werk.
Zoals ik al eerder had aangegeven, heb ik besloten mijn werkdagen op 4 dagen per week te houden, maar wel met een wisselend weekrooster zodat iedereen zijn voorkeursdag kan behouden en sommige dagen langer doorgetrokken:

Even weken:
Dinsdag - 11:00 - 20:00
Woensdag - 11:00 - 20:00
Vrijdag - 10:00 - 18:00
Zaterdag - 10:00 - 17:00
Oneven weken:
Maandag - 12:00 - 20:00
Woensdag - 11:00 - 20:00
Donderdag - 10:00 - 19:00
Zaterdag - 10:00 - 17:00

Graag wil ik iedereen bedanken voor jullie vertrouwen en geduld in mij het afgelopen jaar! Helaas duurde mijn herstel van mijn operatie ongewenst langer dan verwacht, maar we zijn weer aan de betere hand en dus hoop ik jullie weer allemaal snel te mogen verwelkomen in de stoel met net even iets minder lange wachttijden omdat er minder plek beschikbaar was. Natuurlijk is voor knippen minimaal een week vooruitplannen zowiezo geadviseerd, voor een normale kleuring 2 weken, even als de combi kleur en knip behandeling en de grote behandelingen zoals folie of creatieve kleuringen minstens 3 a 4 weken vooruit.

Nog even de tip betreft de telefonische bereikbaarheid: Helaas doordat ik nu helemaal alleen sta, ben ik niet 100% altijd in staat om de telefoon op te pakken, soms sta ik met mijn handen in het water of in de verf en kan ik helaas niet even tussendoor stoppen. Daarnaast heb ik dus ook een wisselend weekrooster en dus zitten er ook doordeweekse vrije dagen tussen, die afwijkend zijn van de "Normale verwachte openingstijden/dagen". Ben ik telefonisch niet te bereiken? Stuur dan even een mailtje of neem contact op via de website, ik check de gehele dag door tussen de klanten in altijd mijn emails dus dat is de snelste manier voor het bereiken als telefonisch niet lukt.

Voor nu zeg ik, let's kick some ass in 2024! Tot snel iedereen!

Liefs,

Mandy

Wederom veranderingen en vorderingen bij Salon xMandies

Rotterdam, 10-10-'23

 

Hallo lieve klanten,

Er is weer een hoop gebeurd de laatste tijd! Helaas kreeg ik een enorme terugval doordat mijn complicatie aan mijn heup verergerde en kon ik dus nog steeds niet volledig mijn uren opbouwen. Echter is er (voor zover het ernaar uit ziet) schot in de zaak en ben ik met een revalidatie bezig bij een fysio om het probleem te verhelpen wat tot nu toe al resultaat boekt! Ik hoop dus zeker in november/december weer volledige uren aanwezig te zijn. Echter blijft dit wel voor 4 dagen in de week. De dagen/tijden zijn op de website terug te vinden. Natuurlijk zal ik de december maand wel een dag hier en daar extra pakken, maar ik ga me niet weer 24/07 aanwezig zetten, daar waar ik ook van mijn privé leven wil kunnen genieten nu alles op de rit is/komt.

Daarnaast is er helaas het verdrietige nieuws dat Jamilla heeft moeten besluiten te moeten stoppen bij xMandies wegens privé omstandigheden. Per 01-11-'23 is zij niet meer aanwezig. Wel komt zij zo nu en dan een zaterdagje in de drukke tijden nog gezellig helpen, zo dus ook in december! ;) 
Wil je nog een heerlijke ontspannende massage/healing/klankschaal sessie met Jamilla? Boek dan nu nog je afspraak!

Dit houd dus ook in dat ik niet meer een extra handje heb om kleuringen over te zetten en zo extra ruimte in de agenda heb en zal ik het dus weer drukker krijgen. Daarom ben ik enorm hard bezig met mijn vertraagde herstel door complicaties te pushen om dus weer volledige dagen te kunnen draaien zodat iedereen gewoon zonder te lange wachttijd terecht kan. Gelukkig wordt het nu bijna bij iedereen een gewoonte om automatisch door te plannen, echter vergen de grote afspraken natuurlijk nog steeds een ruime voor uit planning zoals altijd al geweest is.

Ik ga dus weer terug naar hoe ik begonnen ben in de zaak, alleen! Maar natuurlijk zou ik het superleuk vinden om de zaak weer beschikbaar te maken tot multifunctionele ruimte, met bijvoorbeeld een schoonheidspecialist, wenkbrauw/wimper specialist, nagelstylist of nog een gezellig een kapper erbij. Er is immers ruimte genoeg voor al deze dingen en hoe heerlijk is het om jouw self-care dagje op 1 lokatie compleet te hebben? Ben jij, of ken jij iemand die als ZZP-er graag aan de slag wilt in deze visie? Neem gerust contact met mij op!

Verder komt er voor mij nog even een "rust" weekje aan van 12-11-'23 t/m 21-11-'23, loopt de agenda voor de kerst al behoorlijk vol en ben ik nog aan het kijken of ik toch nog tussen kerst en oud en nieuw 1 of 2 dagen open zal zijn, afhankelijk van de animo hiervoor!

Dit is het weer voor nu. Zoals altijd, bedankt iedereen voor jullie geduld en support en tot snel!

Liefs,

Mandy

Update herstel en agenda planning

Rotterdam, 12-07-'23

Hallo iedereen!

Hier weer even een update uit herstel land! Helaas was het werken met het volledige vaste rooster maar kortere dagen geen succes en moest ik gauw weer een stapje terug doen. 5 dagen werken is toch echt teveel nog steeds, en to be honest, denk ik ook dat dit helemaal niet meer gaat gebeuren. Het idee van 4 lange(re) dagen werken om zo een dag extra vrije tijd / achter de schermen te werken bevalt me eigenlijk steeds meer en dus gaan we weer goochelen met de dagen.

Voor nu ben ik dus terug gestapt naar 4 dagen, nog steeds +/- 6uur op een dag. De zomer ga ik werken aan het opbouwen van deze dagen naar volledige dagen brengen qua uren (9 a 10uur). Voor nu moet ik eerst nog even mijn controle van volgende week afwachten, die 2 maanden vervroegd is omdat ik helaas weer klachten aan mijn heup heb gekregen. Afhankelijk van die controle en hoe mijn lijf blijft reageren, zal de vorderingen van de opbouw bepalen.

Hoe zien de dagen er nu uit?
De even weken werk ik:
- Dinsdag
- Woensdag
-Vrijdag
- Zaterdag
De oneven weken werk ik:
- Maandag
- Woensdag
- Donderdag
- Zaterdag

De werktijden verschillen nog steeds op de dag en soms kan een zaterdag wegvallen ivm privé gelegenheden.
Hoogstwaarschijnlijk zal dit schema in de toekomst zo blijven. Daar waar ik door 3 dagen achter elkaar werken al op mijn tenen ga lopen door de operatie en bij 4 dagen achter elkaar ik echt gewoon bijna instort, moet ik dus echt aan voldoende rust tussendoor denken.
Maar, niet getreurd! Doordat de 5e dag weg valt, ga ik wel werken naar 2 koopavonden draaien ipv 1. Zo is er toch nog wat meer ruimte en valt er niet teveel weg qua mogelijkheden voor een afspraak op kortere termijn. Maar wanneer dit te realiseren is, weet ik dus nog niet!

Daarnaast hebben Jamilla en ik ook afspraken gemaakt betreft vakantie planning. Iemand die een eigen bedrijf runt is toch erg snel geneigd zo min mogelijk vakantie te nemen, want tijd kost geld. Maar, men in dienst heeft niet voor niets gemiddeld 5 weken per jaar verplicht vakantie, en dus hebben wij afgesproken elke 3 maanden de zaak 1,5 week even te sluiten en dus weer op te laden.
De volgende periodes van dit jaar zijn wij dus dicht:

** 06-08 - 15-08
** 12-11 - 21-11
En als extraatje na de chaos van het jaar:
** 24-12 - 02-01

De agenda is dus al gemaakt tot het einde van het jaar en dus open for bussines. T/m eind augustus zijn de dagen nog ingekort. Ik hoop vanaf september weer volledige dagen te kunnen draaien, maar nogmaals, alles is in afwachting.

Ik kan dus niet vaak genoeg zeggen, plan je afspraak ruim op tijd, zeker de grotere (combi) behandelingen vergen een goede planning. Natuurlijk is Jamilla nog steeds mij aan het assisteren met kleuringen, en wordt dit langzaamaan uitgebreid tot meer werkzaamheden zodat er steeds meer ruimte voor snellere afspraken gemaakt kan worden. Maar ook dit vergt tijd! Dus heb nog steeds een beetje geduld met me, hihi.

Tot gauw iedereen! En GENIET van de zomer!

Liefs,

Mandy

Veranderingen en vorderingen bij Salon xMandies

Rotterdam, 23-05-'23

 

Hallo lieve klanten,


Hier weer even een update na de reflectie vakantie break!
De laatste 2 weken voor de break merkte ik dat mijn heup gelukkig steeds minder ging tegenstribbelen. Daar in tegen blijft het vocht in m'n buik nog steeds onvoorspelbaar.

Vanaf nu is het normale werkrooster dus ingegaan. Ik ben weer vaste dagen aanwezig, echter omdat het lichaam dus nog steeds herstellende is, nog wel met afwijkende tijden dan de "normale" openingstijden, maar wel wederom opbouwend, oftewel een dag extra erbij! De afwijkende tijden blijft tot 6 maanden na de operatie, zoals de chirurg aangaf dat mijn heup de tijd nodig had te herstellen, dus tot aan de zomer vakantie. Laat mijn lichaam het toe toch langere dagen te gaan werken dan ik al doe, dan bepaal ik dit zelf i.p.v. dat ik men moet afzeggen omdat het toch niet gaat. Aangezien een dag ziek melden voor mij al voor paniek in de overvolle agenda zorgt, kunnen we dit beter voorkomen!

De online agenda is weer een stukje verder open gegooid, namelijk tot 1 oktober. We hebben besloten 1x in de 3 maanden onszelf minstens een weekje even oplaadtijd te gunnen en dus zijn we in augustus wederom ruim een week (07/08 - 15/08) gesloten. Daarnaast willen ook wij weleens een gezellig dagje uit beleven in de zomer en dus zullen er hier en daar wat (weekend-) dagen wegvallen.

Verder hebben we de verdrietige mededeling dat Elsje helaas vervroegd met zwangerschapsverlof moest en na haar verlof verder zal gaan in haar eigen aan huis salon en dus niet meer terugkeert bij Salon xMandies.

Dit was het dan weer even!

Tot gauw weer!
Liefs Mandy

Agenda opbouw vervolg

Rotterdam, 13-04-'23

Hallo iedereen!
Ondertussen zijn we alweer een maandje part-time aan het werk. En eerlijk gezegd is dit een wisselende ervaring, dit omdat er gewoon geen peil op te trekken is hoe mijn lichaam iedere dag ergens op reageert. Mijn vooruitzicht was de 1e 2 maanden voorzichtig opbouwen, 1,5 week vakantie te nemen om te reflecteren, en dan weer fulltime aanwezig te zijn. Maar omdat ik nog zo onvoorspelbaar de dagen door kom, hou ik uit voorzorg de agenda nog een beetje ingekort om potentiële teleurstellingen te voorkomen, aangezien de agenda gewoon supersnel vol zit omdat er minder plek is.

Voor nu heb ik tot de zomer vakantie de agenda online open gegooid. Het rooster is wel al op de vaste dagen die het standaard gaat worden, echter zijn de dagen dus nog iets korter dan gewend. Mocht het zo zijn dat ik het wel allemaal dan aan kan, heb ik liever zelf de mogelijkheid de agenda uit te breiden, dan dat ik mensen moet gaan afzeggen.

Daarnaast kan ik niet vaak genoeg zeggen, het is SUPERDRUK wegens een mindere hoeveelheid plek. Maak je afspraak echt een maand van te voren, want de agenda staat gewoon echt een maand vooruit vol omdat ik nog steeds de achterstand aan het wegwerken ben en dit wordt natuurlijk ook aangevuld met herhaal afspraken. Zoals vanaf dag 1 al is geweest, is dat wij op afspraak werken en dat er altijd al enige vooruit planning nodig is geweest wegens drukte (knippen minstens 1 week, (grote) kleuringen / combi afspraken minstens 3 weken). Nu is die vooruit planning voor knippen alleen al minstens 3 a 4 weken, met nog steeds aanwezige wachtende voor eventuele gewenste afspraken, dus plan je afspraak echt ruim van te voren in, ik kan een heleboel, maar helaas nog steeds niet toveren.

Daarbij ben ik natuurlijk enorm blij dat ik Jamilla heb die naast haar eigen werkzaamheden mij en jullie uit de brand helpt met kleuringen zodat er al meer ruimte gecreëerd wordt voor het sneller verwerken van de achterstand. En zolang ik nog steeds niet fulltime aan de slag ben, zal dit nog steeds zo blijven. Ik hoop natuurlijk dat ik al eerder dan de zomer volledig weer aanwezig kan zijn, maar aangezien er voor 100% herstel een jaar kan staan en het niet een kleine ingreep is geweest, moet ik gewoon echt luisteren naar wat mijn lijf toelaat en dus voor mezelf kiezen i.p.v. wederom toch weer te veel en te hard werken om iedereen snel blij te maken.

Ik zou zeggen, gauw je afspraak maken en tot snel!

Liefs, Mandy

Prijswijzigingen

Rotterdam, 24-02-'23

 

Hallo lieve klanten,


We hebben het zo lang mogelijk tegen willen houden omdat alles al zo erg in de prijzen steeg, maar helaas kunnen we niet meer ons zelf in de vingers snijden en dus hebben ook wij een prijsverhoging ingevoerd. Voor de actuele nieuwe prijzen, kunt u terecht op de prijslijst pagina!

Liefs,

De meiden van Salon xMandies

Agenda opbouw na herstel

Rotterdam, 15-02-'23

Hallo iedereen!
Hier weer eens een geluid vanuit Mandy sinds de operatie. Het herstel gaat goed!
Bij mijn controle 2 weken na de operatie kreeg ik te horen dat ik echt zeker 6 tot 8 weken geen werkzaamheden met mijn armen mocht doen i.v.m. het settelen van de implantaten en het lichaam wat nog enorm met vocht afdrijven bezig is en dus is het heel slim van mij geweest om minstens 8 weken vooruit vrij te nemen voor herstel. Ik zal dus ook echt niet eerder dan 13 maart gaan beginnen! Ik probeer al zoveel mogelijk actief te been te zijn om alles soepel te herstellen en de opstart geen grote klap op mijn lijf zal zijn, maar helaas moeten we ten aller tijden goed luisteren naar wat wel en niet kan.

Hoe gaat het rooster na 8 weken herstel eruit zien? Aangezien ik na die 8 weken nog steeds niet weet wat ik aan kan, is er een part-time deel tijd opstart rooster gemaakt voor de eerste 2 maanden met opbouwende uren en dagen. Is het zo dat ik gedurende de werkperiode me goed genoeg voel, zullen deze al eerder verlengd worden, zo niet, dan blijft dit voorlopig dus nog zo zijn. Let op; de dagen zijn dus geen vaste dagen en tijden! Alles zal even op mijn tempo gaan!
Zie hier hoe deze 2 maanden eruit gaan zien:

13/03 - 11:00 / 15:00
15/03 - 14:00 / 18:00
17/03 - 11:00 / 15:00

21/03 - 13:00 / 18:00
23/03 - 10:00 / 15:00
25/03 - 11:00 / 16:00

27/03 - 10:00 / 15:00
29/03 - 14:00 / 20:00
31/03 - 10:00 / 15:00
02/04 - 11:00 / 16:00

04/04 - 10:00 / 15:00
06/04 - 12:00 / 18:00
08/04 - 11:00 / 16:00

11/04 - 12:00 / 18:00
12/04 - 14:00 / 20:00
14/04 - 10:00 / 15:00
15/04 - 11:00 / 16:00

19/04 - 14:00 / 20:00
20/04 - 12:00 / 18:00
22/04 - 11:00 / 16:00
23/04 - 11:00 / 16:00

25/04 - 10:00 / 15:00
26/04 - 14:00 / 20:00
28/04 - 10:00 / 15:00
29/04 - 12:00 / 17:00

01/05 - 12:00 / 18:00
03/05 - 14:00 / 20:00
04/05 - 10:00 / 15:00
06/05 - 11:00 / 16:00

09/05 - 10:00 / 15:00
10/05 - 14:00 / 20:00
11/05 - 12:00 / 18:00
12/05 - 10:00 / 15:00

Gedurende de opstart periode zal Jamilla nog steeds mij helpen met de normale kleuringen zodat ik zoveel mogelijk mensen met grote kleuringen / knippen kan helpen in de minimale werktijd die ik op de dag heb. Voordat ik geopereerd werd, was de 1e maand planning al gemaakt omdat er enorme wens naar een agenda was. Er is dus ook al vooruit geboekt met wat afspraken, met de grote kanttekening dat deze vooralsnog geannuleerd kunnen worden als ik het niet aan kan.

Wat kun je doen om een plekje te krijgen? Meld je aan voor de wachtlijst via het online boeking systeem. Kijk in de agenda planning hierboven welke dagen/tijden ik aanwezig ben en meld je aan voor die dagen. Zodra er plek is, krijg je bericht, dit zal via de mail gebeuren maar let op; die mail kan in je spam belanden! Mijn agenda blijft voor nu dus nog steeds t/m december 2023 online gesloten. Ik ben er voor nu nog niet over uit hoe ik mijn vaste werk rooster wil maken, daar waar ik mij tot vandaag nog helemaal niet met werk heb bezig gehouden want ik zit immers in een welverdiend herstel-rust-periode.

Zodra de start datum in zicht komt, zal ik de rest up te date brengen betreft prijs wijzigingen en eventueel nieuw vast rooster. Voor nu zeg ik, tot gauw!

Liefs,

Mandy

2023 bij xMandies

Rotterdam, 04-01-2023

 

Hallo lieve klanten, 

 

Als allereerste natuurlijk; 
Aan iedereen de beste wensen!


2023 gaat een aantal veranderingen met zich mee brengen:
- Mandy is minstens t/m 12 maart niet werkzaam wegens operatie herstel. Na deze periode is een part time opstart rooster gemaakt. 1; omdat we niet kunnen inschatten hoe het herstel verloopt en dus de agenda niet gelijk te vol staat als deze bestaande afspraken verplaatst moeten worden en 2; omdat we dus echt moeten aankijken hoe en of het werken überhaupt gaat. Jullie geduld wordt dus flink op de test gezet als jullie knipkoppies of speciale kleuringen door mij behandeld willen worden. Ik ga dus niet na de geplande herstel periode gelijk volledig aan de slag en dus is de agenda ook beperkt en snel vol. Gelukkig is Jamilla er om tot en tijdens deze tijd in ieder geval de normale kleuringen (verf uitgroei/hele kleuringen/kamstrepen) op te vangen voor mijn vaste klanten, zodat jullie er in ieder geval goed gekleurd bij blijven lopen.
Mocht er hoge nood zijn betreft knippen, raad ik mijn voormalige collega Priscilla van Haagen aan. Zij is werkzaam als ZZP-stoelhuurder in kapsalon Hairmitage in Rotterdam Noord. Voor een afspraak bij haar kunnen jullie haar bereiken via: 06-46655805

- Door de operatieve ingreep en dus een wachtlijst van mensen die na deze periode staan te popelen om weer door mij geholpen te worden, is er voorlopig dus ook geen ruimte voor nieuwe klanten.
Je kunt je tijdens de periode dat ik afwezig bent aanmelden voor de wachtlijst en gewenste behandeling. Zorg hierbij dat je gegevens correct in het systeem gezet zijn en dat je dan ook geregeld je spam mail in de gaten houd, want onze mails komen ook daar nog weleens terecht!
Mocht het voorkomen dat men een kleuring bij Jamilla boekt terwijl ik afwezig ben en je niet bij ons bekend bent, wordt deze afspraak geweigerd. Daar waar Jamilla getraind is om kleuringen in te kunnen zetten, is een kleurbepaling toch echt een niveau verder en daar zijn we nog niet! Net als folie / blondeer kleuringen, is dit ook een niveau verder en worden deze ook niet door Jamilla uitgevoerd.
Ik mag dan wel niet aanwezig zijn, maar ik kijk achter de schermen nog steeds gezellig mee! ;)

- En dan komt ook het vervelende stukje, namelijk de prijzen;
We weten allemaal dat alles het afgelopen half jaar duurder is geworden. De huur, de energie, de inkoop van alles. Tot nu toe heb ik hier niets mee gedaan. Daar waar alles in het leven al duurder werd, wou ik dit voor mijn klanten voor zo ver het kon besparen. Echter kan ik er nu echt niet meer omheen draaien, heb ik hier ook echt wel zelf voor moeten inleveren en dus gaan de behandelingsprijzen omhoog vanaf het moment dat ik weer terug ben. Dus, 1 schrale troost, de kleurbehandelingen zijn gedurende mijn afwezigheid nog even de bekende prijzen, lucky you! ;)

- Daarnaast ben ik ook druk bezig met het bedenken van een ander werkschema. Hoe dit precies eruit gaat zien, ben ik nog niet over uit. Gelukkig moet ik minstens 6 weken in een T-rex positie leven en dus heb ik alle tijd om dit te bedenken voordat ik weer terug ben! Zodra ik erover uit ben wat mijn nieuwe werkschema wordt, zal ik dit online overal melden.
Mijn online agenda is hierom dus ook geblokkeerd t/m 31 dec 2023. Nogmaals, wachtlijst aanmeldingen zijn mogelijk, maar het online boeken blijft voorlopig bij mij in eigen beheer om meerdere redenen dus!

Hoe ziet alles het er voor de komende 2 maanden voorlopig uit:

Zoals vermeld in het vorige nieuwsbericht zullen Jamilla en Elsje 3 dagen in de week aanwezig zijn;
- Dinsdag (+avond)
- Vrijdag
- Zaterdag
Hun zijn natuurlijk gewoon aanwezig voor hun eigen werkzaamheden en daarbij vangt Jamilla dus voor de vaste klanten de basis kleurbehandelingen op.
Voor afspraken bij hun kan dat natuurlijk gewoon via de website, bellen of langskomen naar de winkel op de dagen dat zij er zijn of bellen naar hun zakelijke nummer:
Elsje: 06-38872055
Jamilla: 06-43250710

Verder zal ik geregeld via Social Media een update van mijn herstel proces delen. Mochten jullie dat willen volgen, klik gerust op de buttons van de website om op mijn instagram of facebook terecht te komen. Ook zal ik dus op de achtergrond nog wel af en toe de mail in de gaten houden, maar mijn zakelijke mobiele telefoon (die al eigenlijk niet meer bedoelt is om nog afspraken mee te maken) gaat lekker in een lade weggestopt worden!

Voor nu zeg ik; alvast bedankt voor jullie begrip en geduld en hopelijk tot snel in maart!

Liefs,

Mandy

Herstel verloop operatie Mandy

Rotterdam, 04-12-'22

Zoals bekend wordt Mandy 09-01-2023 geopereerd. Hieraan zit een herstel periode van +/- 2 maanden. Gedurende deze periode is Mandy dus afwezig (09-01-2023 - 12-03-2023), maar tijdens deze afwezigheid zijn afspraken voor normale kleuringen zoals uitgroei en kamstrepen bij Jamilla te boeken die zij naast haar eigen werkzaamheden beschikbaar maakt. Ook Elsje is natuurlijk gewoon aanwezig!
Na deze periode zal Mandy part-time opstarten met werken. Kleuringen zullen gedurende deze opstart periode nog zoveel mogelijk bij Jamilla geboekt worden, omdat we niet kunnen voorspellen hoe het herstel precies zal verlopen. Houd er dus ook rekening mee dat de afspraken na deze periode onder voorbehoud van verloop van herstel is.

De dagen van Jamilla zijn gedurende deze periode hetzelfde als die van Elsje, zo kunnen combinatie afspraken nog steeds gemaakt worden.
Elsje en Jamilla zijn beide werkzaam op:
Dinsdag - 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

Omdat er nu minder aanwezigheid in de winkel is, zijn zowel Elsje als Jamilla op hun zakelijke 06- nummer ook te bereiken:


Contact gegevens:
Telefoon winkel: 010-4670169
Telefoon Elsje: 06-38872055
Telefoon Jamilla: 06-43250710


Mandy zal in 1e instantie zelf de 1e maand na herstel de online agenda beheren. Voor een gewenste afspraak kun je je eventueel aanmelden voor de wachtlijst gedurende deze periode, zorg er dus voor dat je contact gegevens correct in het systeem staan!

Liefs,

De meiden van Salon xMandies

Operatie datum bekend!

Rotterdam, 22-11-2022
 

Hallo lieve klanten, 

 

Het lange wachten is eindelijk beloond! De operatie datum is bekend:

Maandag 09-01-2023 zal ik geopereerd worden en waarbij een 2 maanden herstel periode zit. 
Zoals al eerder aangegeven, kun je gedurende deze tijd voor de uitgroei/kamstreep kleuringen bij Jamilla terecht. Knippen moet helaas of even wachten of een keer bij iemand anders, wat helemaal prima is natuurlijk!
Hoe de agenda na deze periode eruit gaat zien, ga ik nog even bekijken. Er is een hoop privé gaande wat een hoop planning vergt en dus heb ik even de tijd nodig om alles goed op een rijtje te zetten. Ik weet dat een hoop van jullie staan te popelen om al een afspraak voor na mijn herstel te plannen, maar heb nog even geduld tot ik zeker alles op een rijtje heb. Ik zal ook nog niet gelijk fulltime aan de slag kunnen, maar hoop natuurlijk dat mijn herstel spoedig gaat zodat ik iedereen weer kan voorzien van blije hoofden! 

De agenda is nu dus nog boekbaar t/m 8 januari. Ik ben gedurende de decembermaand en 1e week januari 7 dagen aan het werk om nog iedereen te helpen, dus heb jij je afspraak nog niet, maak hem dan gauw, want het zit al zo goed als vol.

Voor nu tot gauw!

Liefs,

Mandy

Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Toestemmen & tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in onze [Privacyverklaring](/privacyverklaring/. Je kunt je altijd weer afmelden via je [cookie-instellingen] /cookie-instellingen/.

Toestemmen & tonen

Salon xMandies draait 

1 jaar!

Rotterdam, 10-09-'22

 Vandaag is het dan officieel! Salon xMandies is nu 1 jaar aan het rocken in het gezellige Blijdorp! 

Iedereen super bedankt voor jullie vertrouwen en steun en laten we er nog vele rockende jaren van maken! 

xMandies zal even "out of service" zijn

Rotterdam, 22-08-2022
 

Hallo lieve klanten, 

 

Aan een hoop van jullie heb ik al laten weten dat er voor mij een operatie aan zit te komen. Hiervoor ben ik afgelopen maand in gesprekken geweest en zijn we tot de conclusie gekomen om deze in Januari uit te voeren.
Het is een huid-corrigerende operatie wegens mijn afvalrace door mijn maagverkleining en dus moet ik minstens 6 weken totale fysieke rust behouden. Ik reken uit voorzorg op 8 weken, met daarna een rustige opstart ivm dat het echt wel een operatie is die serieus herstel vergt.

De operatie staat nog niet gepland, aangezien de planning maar 3 maanden vooruit gaat. Ik kon hem in september al laten uitvoeren, maar ik wou iedereen nog tot (hopelijk) in de december gezelligheid kunnen voorzien van een beeldige coupe en kan ik daarna beter mijn verplichte rust moment pakken zonder druk.

Hoe gaat deze periode eruit zien? Ik ga proberen dat ik ergens 2e of 3e week van januari geopereerd kan worden. Ik ben dan dus 8 weken niet beschikbaar. Tijdens deze 8 weken is Jamilla wel beschikbaar om jullie te helpen met het kleuren van uitgroei e.d. Dus, geen paniek dames, jullie natuurlijke highlights worden nog steeds verdoezeld in deze periode! ;)
Ik ga geen kapper mij tijdelijk in de zaak laten vervangen. Ik vind dit geen fijn idee en ook teveel gedoe om iemand voor deze korte periode te regelen. (we hebben immers ook 3 maanden lockdown overleefd met z'n allen ;) ) Dus voor knippen, zullen jullie of moeten wachten op mij, of even bij een andere kapper langs moeten gaan.
Voor nu reken ik dus op 8 weken herstel, en zal ik na die 8 weken waarschijnlijk beginnen met of halve dagen of om de dag werken. Hoe dit precies zal zijn, is natuurlijk geheel afhankelijk hoe alles gaat lopen. 

Gedurende deze periode zijn zowel Jamilla als Elsje natuurlijk wel gewoon gezellig aan het werk en als er vragen zijn kunnen jullie die gerust aan hun stellen. Ook zal mijn agenda op de zaak liggen voor de klanten die altijd telefonisch een afspraak maken of toevallig binnen lopen en is het online afspraak maken natuurlijk gewoon beschikbaar.

Zodra ik een definitieve datum heb, zal ik iedereen verder op de hoogte stellen!

Voor nu, tot gauw weer!

Liefs,

Mandy

xMandies gaat op vakantie!

Rotterdam, 11-08-'22
Het is even stil geweest op het nieuws platform, maar er is dan ook een hoop (privé) bij ons alle gaande geweest waardoor dit komt! We hebben alles weer een beetje op de rit en dus zal het hier ook weer geregeld opvullen met de laatste nieuwtjes. 

Zo nu dus ook het nieuws dat ik, Mandy, vrijdag 07-10'22 t/m maandag 17-10-'22 even met vakantie ben, waarbij ik mij lekker ga terug trekken met het hondenkind in een bungaloowtje ergens in Nederland! 

Elsje en Jamilla zullen natuurlijk wel beschikbaar zijn tijdens deze periode, maar ik ben dan dus even 1,5 week niet bereikbaar. Natuurlijk kun je wel gewoon gedurende deze tijd zelf online je afspraak maken voor als ik weer terug ben!

Tot snel!

Salon Nieuws Update

Rotterdam, 05-03-2022
 

Hallo lieve klanten, 

 

Het was door privé omstandigheden bij ieder van ons even een beetje chaos de laatste week. 

Hierdoor is de vrouwen-verwendag ook verzet. De nieuwe datum hiervan is zondag 20 maart! Heb je interesse in deze dag, geef je dan op via het facebook event: 

Vrouwen - verwendag | Facebook 

In dit event worden de laatste updates van organisatie weergeven! Dus heb je zin om te komen, laat het hierin even weten. 

 

Jamilla heeft ook weer nieuwe dingen toegevoegd waar je aan mee kunt doen, namelijk een "magische vrouwencirkel". Hier zijn diverse data's voor beschikbaar, uitleg hierover kun je vinden op: 

Vrouwencirkel | Facebook 

 

Elsje was even uit de running, maar zal ergens volgende week weer langzaam aan proberen op te starten met afspraken maken. 

 

Verder wensen wij iedereen een heel fijn weekend toe en tot gauw! 

 

Liefs, 

 

De meiden van salon xMandies 

Vrouwen verwendag 

@ Salon xMandies

Rotterdam, 06-02-'22
 8 maart is het internationale vrouwendag. Om deze dag te eren organiseren wij op zondag 6 maart een vrouwen "Verwendag"! 
Er zullen deze dag diverse activiteiten plaats vinden  door de dames van de salon en nog anderen die zich zullen inzetten voor deze dag waar je aan mee kunt doen, allemaal binnen de corona regels natuurlijk! Ben je nieuwsgierig wat ons vrouwenteam van plan is om deze vrouwendag banging te maken? Houd de socials dan in de gaten! 


Prijswijziging

Rotterdam, 14-01-'22
Helaas heb ik de prijzen moeten aanpassen aan de huidige ontwikkelingen. De inflatie is rond 6%. Dit moet ik dus jammer genoeg aan jullie doorberekenen omdat het echt niet anders kan. Het liefst zou ik het uit eigen zak betalen, maar na een 3e lockdown met daarbij alle prijsstijgingen betreft inkoop en vaste lasten is dit echter onmogelijk. Omdat ik er in de toekomst ook nog voor mijn klanten wil zijn, reken ik op uw begrip en steun van deze minimale verhoging van €1,- per behandeling.

Positiviteit ondanks lockdown!

Rotterdam, 20-12-'21
We zijn erachter gekomen dat Jamilla wel gewoon kan werken tijdens lockdown! Zij valt onder de para-medische sector en deze zijn in de lockdown wel toegestaan om iedereen nog te mogen helpen.

Dus, ben je even toe aan je hoofd leeg maken, een luisterend oor, een helpende hand of gewoon even toe aan pure totale ontspanning in deze sombere tijd? Contact Jamilla voor jouw afspraak!


LOCKDOWN (again...)

Rotterdam 19-12-'21
Vanaf september riep ik al "Wedden, we gaan weer een week voor de kerst dicht". Dat die mededeling vorige week nog niet gedaan werd, was ik verbaast over, maar nu is hij dus werkelijkheid. 

De online agenda is t/m 14 februari gesloten. Zo kunnen wij zelf iedereen die tot nu toe t/m 13 januari een afspraak heeft verzetten op een eerlijke manier. Hier gaan wij morgen/maandag mee beginnen.

We zullen natuurlijk iedereen voorzien van "Thuis-bijwerk-Kits" en "Home-Removal-Kits". Hiervoor kun je contact opnemen via [email protected] . 
Daarnaast zijn sessies met Jamilla online te benuttigen. Heb je behoefte aan een luisterend oor, een rustgevende "hand" of een energieboost in deze wederom teleurstellende tijd? Neem dan contact op met Jamilla.

Verder houden wij natuurlijk iedereen op de hoogte via alle sociale kanalen van de laatste ontwikkelingen.

We wensen iedereen hoe dan ook hele fijne feestdagen en hopelijk gauw tot in het nieuwe jaar!


Liefs, de meiden van Salon xMandies

Persconferenties

Rotterdam, 30-11-'21
De agenda is super chaotisch, al sinds de 1e persconferentie. Daar waar ik 6 koopavonden al moest overzetten ben ik zondagen extra aan het werk om deze klanten allemaal te kunnen helpen. Na de 2e persconferentie werden we nog meer ingekort en dus heb ik besloten ook donderdagen extra in te zetten. Zondag 12 december en donderdag 16 december werk ik extra. Dit omdat deze dagen nog voor de persconferentie zijn, waarbij we hopen dat we niet net als vorig jaar de week voor kerst te horen krijgen dat we toch dicht moeten, maar het wel nog in onze gedachte zit natuurlijk. Heb jij je afspraak nog niet? Maak hem snel, want de agenda is echt prop vol! Wil je je afspraak toch nog voor de 17e plaatsen? Neem even contact met ons op, of zet je via het online boeking systeem op de wachtlijst!

Hopelijk valt het allemaal mee en kunnen we vooralsnog tot de dag van kerstavond iedereen nog te voorzien van beeldig haar, nagels of innerlijke rust!

Tot snel!

xMandies Holiday vacation time closed Kapper Rotterdam Blijdorp Kleurspecialist

Vacation time!

Rotterdam, 13-11-'21
Mijn langverwachte vakantie die al tegoed staat sinds vorig jaar 1e lockdown is eindelijk in aantocht! 

14 t/m 23 november ben ik "OUT OF THE OFFICE" en dus niet bereikbaar! 

Wil je gedurende die tijd een afspraak maken? Dan kun je dat natuurlijk zelf online doen. T/m 13 november of vanaf 24 november ben ik weer telefonisch op de zaak te bereiken. Emails en social media worden ook tot of na die tijd pas weer bekeken!

*** Gedurende mijn vakantie zijn Elsje en Jamilla wel werkzaam op de zaak!

xMandies Cameleon Claws Rotterdam Blijdorp Nagelstyliste Kapper Salon

Cameleon Claws

Zoals ik al had laten doorschemeren, gaat "Salon xMandies" een multi-culti ruimte worden. De salon heet daarom ook niet voor niets "More Than Hair"! De 2e toevoeging aan salon xMandies is ook bekend! 

Even voorstellen:
Hi!

Ik ben Elsje aka Cameleon Claws en ik ben nail technician.

Vanaf november kan je me vinden bij de, nu al legendarische, salon xMandies. 

Ik ben gespecialiseerd in gellak en dan met name handgeschilderde nailart. Maar ook voor classy single color lak, BIAB en GelX-extensions kan je bij mij terecht. 

Ik gebruik zo veel mogelijk vegan, cruelty free-producten, die ook vrij zijn van verschillende gifstoffen. 

Ik heb er super veel zin in en kan niet wachten om jullie te ontvangen in mijn gerse nieuwe werkplek binnenkort. 

Tot snel! Xxxx


Hoe heerlijk is het dat je zowel fris gekapt als fris gelakt de deur uit kan gaan! Of je nou enkel voor je nagels of je haar komt of voor een combinatie afspraak, dat terwijl je in de verf zit, je een heerlijke nagelbehandeling laat doen is natuurlijk ook mogelijk!

Elsje is vanaf november te vinden bij xMandies en zal ook online te boeken worden!

Om de laatste updates rondom Elsje te volgen, kun je haar via instagram volgen!

Wij hebben er superveel zin in, jullie ook?! Tot snel bij salon xMandies!

Creative Energy Worker Energetische Massages Klankschaalsessies Meditaties Healing Reading Ontspanning Rotterdam Blijdorp

Jamilla Plaisier - Creative Energy Worker

Zoals ik al had laten doorschemeren, gaat "Salon xMandies" een multi-culti ruimte worden. De salon heet daarom ook niet voor niets "More Than Hair"! De 1e toevoeging aan salon xMandies is bekend! 

Even voorstellen:
Mijn naam is Jamilla en ik ben creative energy worker. Binnenkort betrek ik mijn eigen mooie ruimte binnen xMandies en hoop ik je hier te mogen verwelkomen.
Je kan straks bij mij terecht voor energetische massages, persoonlijke sessies waarbij ik "een stukje met je mee wandel" op jouw persoonlijke pad, klankschaal-, meditatie- en visualisatie sessies, innerlijke kind- en creatieve workshops.
Verlang je naar meer inzicht in je leven of wil je gewoon heerlijk komen ontspannen, dan ben je van harte welkom!

Hoe fijn is het dat je bijvoorbeeld tijdens je lange kleur behandeling even een "self-care" momentje kunt creëeren waarbij je even heerlijk kunt ontspannen of gewoon even je hart kan luchten in deze rare tijd van de afgelopen 1,5jaar. Of ben je gewoon toe aan een "oplaad-momentje" maar weet je niet hoe? Jamilla is er om jouw innerlijke rust weer in balans te brengen!

Zoals het er nu uit ziet, begint Jamilla per november bij xMandies. We zijn nog druk bezig om alles op te zetten, maar zodra dit klaar is krijgen jullie dit gelijk te horen natuurlijk. Boekingen bij Jamilla kunnen individueel, maar bijvoorbeeld ook in combinatie met je kappersafspraak bij Mandy. 

Om de laatste updates rondom Jamilla te volgen, kun je haar via instagram volgen!

Wij hebben er superveel zin in, jullie ook?! Tot snel bij salon xMandies!

Salon xMandies More Than Hair Opening Borrel Kapsalon Blijdorp Rotterdam

 

Salon xMandies is Rocking!


Rotterdam, 19-09-2021

De salon draait al op volle toeren en om dit te vieren wil ik jullie uitnodigen voor een kleine openings-borrel op zondag 3 oktober van 14:00 tot 17:00!Kom jij gezellig langs? Laat het even weten!See you then! 

Openingstijden September xMandies A La Garconne Kapper Blijdorp Kapsalon Rotterdam

Tijdelijke openingstijden september:

Rotterdam, 12-08-'21
De openingstijden van september worden nog een beetje chaotisch wegens verbouwingen en opnieuw opstarten. Vanaf oktober zal er een vast schema komen, maar voor nu is september nog even een beetje rommelig. Zie hieronder de openingstijden voor september:

01-09-'21 t/m 09-09-'21 gesloten wegens verbouwing, enkel 04-09-'21 geopend wegens volgeboekte dag.

Vrijdag 10-09          ;  10:15 - 18:00
Zaterdag 11-09      ;  09:30 - 18:15
Zondag 12-09        ;  10:00 - 18:00

Maandag 13-09     ;  10:30 - 20:00
Dinsdag 14-09       ;  12:00 - 21:30
Donderdag 16-09  ;  09:30 - 18:00
Vrijdag 17-09         ;  10:00 - 18:00

Dinsdag 21-09       ;  12:00 - 20:00
Woensdag 22-09   ;  11:00 - 16:00
Vrijdag 24-09          ;  10:00 - 18:00
Zaterdag 25-09      ;  10:00 - 17:00
Zondag 26-09        ;   10:00 - 17:00

Maandag 27-09     ;  12:00 - 20:00
Woensdag 29-09   ;  11:00 - 16:00
Donderdag 30-09  ;   10:00 - 18:00
Vrijdag 01-10         ;   10:00 - 18:00
Zaterdag 02-10     ;    10:00 - 17:00

**** Donderdagen t/m zondagen ben ik tussen de middag even een halfuurtje gesloten om de hond uit te laten! Dit boek ik tussen de klanten in, net wat die dag qua tijd uitkomt, dus is elke dag een andere tijd.

xMandies 2.0 Kapsalon A La Garconne Rotterdam Blijdorp RotterdamNoord KapsalonOvername Kapperszaak

xMandies 2.0

Rotterdam, 03-08-'21

Het is zover, het hoofdstuk aan de kleiweg is afgesloten! Vanaf dinsdag 10 augustus begin ik bij kapsalon A La Garconne, die vanaf 1 september xMandies wordt!
Ik kan niet wachten om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen en een supertoffe zaak neer te zetten wat een "Multi-Culti-Werkomgeving zal gaan worden. Ik verklap nog niets, maar het wordt echt heel erg leuk!
De week van 1 september t/m 9 september zal de zaak dan dus ook even dicht zijn wegens verbouwingen. Zaterdag 4 september ben ik wel een een dagje aan het werk wegens belangrijke geboekte afspraken.
De 1e maand zal ik nog een beetje zoekende zijn betreft werkdagen, maar dat komt vanzelf allemaal wel op zijn pootjes terecht.
I am ready for it, are you?!

xMandies gaat door!

 Rotterdam, 26-07-'21

🥳🎊 xMandies gaat door! 🎊🥳 

 

Na 3,5 week stressvolle, slapeloze nachten en eindeloze zoektochten naar een nieuwe stek is deze eindelijk gevonden! Ik wil iedereen die mij gesteund en geholpen heeft deze afgelopen periode enorm bedanken! Zoveel support doet een mens goed! 

 

Vanaf 10 augustus is xMandies werkzaam bij kapsalon A La Garconne, but that's not all. Vanaf september wordt kapsalon A La Garconne - xMandies! 

Ik voel me vereerd het stokje van deze lang draaiende zaak te mogen overnemen en ben meer dan overjoyed dat ik de kans krijg om een eigen zaak te hebben! Het gaat een super toffe multi culti creatieve workspace worden dus houd zeker de socials in de gaten voor de laatste updates! 

 

A la Garconne - xMandies is gevestigd op de stadhoudersweg 92D te Rotterdam Blijdorp, naast snackbar Verhage. Ik blijf dus nog steeds in de geliefde omgeving van Rotterdam Noord, alleen een klein stukje verderop! De metro en tram stoppen op loopafstand van de salon en ook voor de auto is hier genoeg mogelijkheid (let op, betaald parkeren). 

 

Ik zal van 03/08 t/m 09/08 even een recharge-break hebben en dus is vanaf 10/08 de agenda weer volledig tot jullie beschikking, wel met wat aanpassingen naar de huidige openingstijden van de bestaande salon; 

- Dinsdag 10/08 ; 10:30-20:00 

- Donderdag 12/08 ; 09:00-13:00 

- Vrijdag 13/08 ; 09:00-13:00 

- Zaterdag 14/08 ; 09:00-16:00 

 

- Dinsdag 17/08 ; 10:30-20:00 

- Woensdag 18/08 ; 08:30-12:00 

- Donderdag 19/08 ; 09:00-14:30 

- Zaterdag 21/08 ; 09:00-16:00 

 

- Dinsdag 24/08 ; 10:30-20:00 

- Donderdag 26/08 ; 09:00-13:00 

- Vrijdag 27/08 ; 09:00-13:00 

- Zaterdag 28/08 ; 09:00-16:00 

 

- Dinsdag 31/08 ; 10:30-20:00 

- Zaterdag 04/09 ; 09:00-17:00 

 

Staat jouw huidige toekomstige afspraak op een dag die hier niet tussen staat, dan neem ik even contact met je op betreft het verschuiven van deze afspraak naar een andere dag. 

 

Ik heb er super veel zin in en zie jullie graag gauw tegemoet bij mijn nieuwe, eigen stek! 

 

Lieve groet, 

 

xMandies 

Guy Tang Super Powers Direct Dyes Goldwell Elumen Funky Colours Creative Colours PPD vrije kleuringen Vegan Kleuringen

Nieuw bij xMandies: 

Guy Tang Super powers Direct Dyes / X-press Toners & Goldwell Elumen

Rotterdam, 14-07-'21

Altijd ben ik weer op zoek naar een merklijn die bij mij past! Zo merkte ik dat met IroIro bepaalde pigmenten veranderd waren wat ik jammer vond en ben ik gaan zoeken naar een merk die sterker naar voor kwam. Ondanks dat ik iroiro nog steeds heel fijn vind wegens dat deze op kokos olie basis is en dus een fijne verzorging geeft na een heftige ontkleuring of heel fijn is voor die leuke dipdyes voor kids, ben ik toch verder gaan kijken naar andere direct pigment dyes!

Zo is van Guy Tang - Mydentity Superpowers Direct Dyes erbij gekomen. Deze heb ik natuurlijk weer eerst op mezelf getest en tot nu toe ben ik superblij met deze toevoeging van funky colours. Zoals hun zelf ook al zeggen het heeft een sterk pigment, een goeie hold en erg fijn voor degene die van de Funky colours houden, maar nog steeds willen wisselen van kleurkeuze.

Want! Naast de nieuwe toevoeging van Guy Tang komt eind juli ook Goldwell Elumen bij xMandies erbij! Deze kleurlijn die beschikt over funky colours is "onverwoestbaar". Voor deze kleuring moet je dus dedicated zijn aan de kleur, omdat deze dus echt heel erg moeilijk eruit gaat, maar daarintegen een supersterke hold heeft. Naast de funky colours heeft deze kleurlijn ook natuurlijke pigmenten en is deze kleuring supergeschikt voor mensen die een PPD allergie hebben of geen chemische kleuring in hun haar willen maar wel lang plezier willen van hun kleur.

Naast de funky colours heb ik zowel van Guy-Tang als van Elumen toner kleuringen toegevoegd aan mijn assortiment.

Let op: De kleuringen van Guy Tang zijn een kleine prijsklasse hoger dan de IroIro kleuringen. De Elumen kleuringen zijn ook een prijsklasse hoger dan gewone kleuringen. Daarintegen heb je natuurlijk minder onderhoud voor je kleur nodig dus scheelt dat weer in thuis onderhoud producten. ;)

Shop wanted Kapsalon gezocht zzp'er kapper stoelhuur help Rotterdam kleiwegkwartier Hillegersberg Winkelpand gezocht

 

⚠️➡️ I NEED YOUR HELP ⬅️⚠️


Rotterdam. 04-07-'21

Precies 2 jaar geleden is mijn bussines journey bij Daisy Clarice in Rotterdam gestart. Een feestje waard zou je denken! Ondanks de nieuwe start in een nieuwe stad en vervolgens alle corona toestanden wist ik mij staande te houden en groeide ik juist meer en meer. Mijn enorme dank voor al jullie vertrouwen in mij! En dit vertrouwen wil ik natuurlijk voort zetten, maar helaas is het zo dat mijn samenwerking bij Daisy Clarice niet meer voortgezet wordt en dus ben ik heel erg hard op zoek naar een nieuwe plek om jullie nog steeds te kunnen voorzien van geweldige hairdo's! 


Per 3 augustus ben ik niet meer werkzaam bij Daisy. Voor die tijd heb ik dus een nieuwe plek nodig. Eindeloze uren heb ik al online gezocht naar opties, maar helaas is mijn search nog niet geslaagd. Deze creatieveling is dus op zoek naar een nieuwe werkplek als zzp'er of misschien wel een eigen pandje in omgeving Hillegersberg, Schiebroek, Kleiwegkwartier, Rotterdam Noord. Gezien de korte tijdsbestek sta ik natuurlijk wel open voor andere eventuele opties.

Heb jij voor mij de gouden tip voor mijn nieuwe stek? Ik hoor het graag! 


Voor iedereen die nu na 2 augustus een afspraak hebben staan; Ik laat deze gewoon staan. Ik hoop natuurlijk dat ik voor die tijd iets nieuws heb kunnen vinden, zo niet, dan gaan we andere mogelijkheden bekijken! Wel doe ik de online agenda tijdelijk vanaf 3 augustus blokkeren, dus zelf boeken vanaf die tijd is momenteel even niet mogelijk. Heb je na 2 augustus een afspraak staan en wil je nog 1x op de huidige plek langs komen, stuur me dan even een berichtje om je afspraak te verzetten.


Ik hoop echt oprecht snel iets anders te vinden, zodra dit gelukt is, stel ik iedereen natuurlijk weer op de hoogte!


Lieve groet,


Mandy - xMandies 

Verhuis "vakantie"

Rotterdam, 20-04-'21

We zijn ondertussen alweer bijna 2 maanden open en de drukte blijft heel fijn aanhouden! Bedankt voor jullie vertrouwen in mij en jullie eerlijkheid betreft het zekere van het onzekere nemen als je enigsinds verkouden bent en dus je afspraak verplaatst.
Tijdens de lockdown heb ik het superdruk gehad betreft het aankopen van een nieuwe woning. Wij krijgen hiervan 3 mei de sleutel en dus zal ik van 17 t/m 24 mei even op verhuis vakantie zijn! Die week ben ik dus niet werkzaam in de salon, dus wil jij je afspraak nog maken, houd hier dan rekening mee.
Verder gaat er voor jullie niet veel veranderen in de salon. Ik blijf nog steeds heerlijk op de kleiweg zitten, ik stop sommige dagen enkel een half uurtje eerder zodat ik geen boos harig monster thuis heb zitten die te lang alleen zit! 

Lockdown Kapper coupe corona kappers weer open rotterdam kleiwegkwartier

We mogen weer!

Rotterdam, 02-03-'21

De kogel is door de kerk, we mogen weer open! 

Afgelopen dagen ben ik al plat gebeld, geappt en gemaild. Ik heb mijn agenda vanaf de sluiting van december bijgehouden tot aan de tijd dat we weer open mochten betreft de afspraken die stonden en afspraak aanvragen die gedaan zijn. Deze lijst werk ik netjes af om iedereen een eerlijk plekje te geven. De online agenda is dus ook de 1e periode even geblokkeerd. 😉


Laat ik verder gaan met even een korte her-introductie:


Een aantal dingen zijn er veranderd:

* De prijzen zijn ietsie gewijzigd, helaas omdat voor mij de kosten ook steeds weer omhoog gaan, moet ik dit wel doorvoeren.

* Daarnaast is het tegenwoordig betaald parkeren in de wijk. Let op: van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 23:00, zondagen zijn nog gratis. Daarbij dan het goeie nieuws dat ik nog steeds zondagen zal werken, dus kom je van ver met de auto, pak lekker die dag 😉 parkeren gaat hier op kenteken met je pinpas of een parking app natuurlijk. De betaalpaal staat aan de overkant bij Moose tattoo voor de deur.

* Ook heb ik een annuleringsbeleid. Je afspraak kun je tot maximaal 36u van te voren annuleren. Doe je dit binnen de 36u voor je afspraak, moet ik helaas een rekening sturen van 50% van je totale geplande afspraak. Zorg dus dat je nadenkt over je afspraak en je dagen eromheen en loop geen (corona) risico. 😉


Natuurlijk zijn er nog steeds strenge "corona-beleid" regels, om te zorgen dat we open kunnen blijven. 

* Ontken of negeer je klachten niet! We snappen dat iedereen als 1e gelijk aan de beurt wilt, maar wij kunnen het niet veroorloven om door ontkennend gedrag gevaar te lopen. We mogen na 3 maanden stil zitten eindelijk weer aan de slag en willen niet door het negeren of ontkennen van jouw klachten weer moeten stoppen.

* Daarnaast zijn de mondkapjes echt verplicht, anders mogen wij niet werken en jij niet geholpen worden.

* Houd er rekening mee dat je met kleuren meerdere wegwerp mondkapjes nodig hebt. Heb je deze niet in bezit, kun je deze voor €1,- per stuk bij mij verkrijgen, in gezellige regenboog kleur. 😉

* Kom nog steeds altijd alleen naar je afspraak. We kunnen helaas nog steeds geen theekransje houden.

* Zorg dat je op tijd bent voor je afspraak, ben je te vroeg, moet je even buiten wachten. Ben je te laat, dan kan ik je hoogstwaarschijnlijk niet meer helpen, zeker nu het weer enorm druk gaat worden.


Helaas zijn we onder de "voorwaarde" open dat als de corona cijfers stijgen, we weer dicht moeten. We hopen dus dat iedereen zich netjes aan alle voorschriften kan houden en dat de cijfers niet weer enorm gaan stijgen, zodat we niet weer op korte termijn dicht hoeven voor weer een lange tijd! 


Mijn werkdagen zijn tegenwoordig als volgt:

Oneven weken:

Maandag 10:30 - 20:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Zaterdag 09:00 - 17:00


Even weken:

Dinsdag 10:30 - 20:00

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag 09:00 - 17:00


De 1e aankomende 2 weken lopen even nog even een beetje anders, maar er komt in ieder geval een vastigheid in!


I am ready to rumble, are you?! 🥳

Lockdown 2.0 Kappersgesloten Kapper Rotterdam Corona Covid19 update

Lockdown 2.0

Rotterdam 16-12-'20

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar dat maakt de klap zo voor de feestdagen niet minder moeilijk. De scharen moeten weer opgeborgen worden en de deuren op slot. Lockdown 2.0 is officieel een feit.
Om jullie toch nog te helpen in deze tijd, kun je natuurlijk nog steeds Thuis-bijwerk-verfkits bij mij bestellen, of alle andere gewenste producten of kado bonnen. Helaas doe ik ze momenteel niet verzenden wegens overmatige drukte bij de post, waardoor de verf zijn werking verliest.
Ze kunnen dus op afspraak voor de deur van de salon afgehaald worden, of ik breng het even bij je langs!
 

Het herboeken van afspraken doe ik pas na 12 januari. Dit om mogelijke continue verschuivingen te voorkomen wacht ik dus eerst de persconferentie van die dag af, die ons gaat vertellen of we daadwerkelijk na 19 januari open mogen.

Iedere afspraak die na 19 januari staat dus gewoon nog in de agenda en de online agenda is vanaf die tijd ook gewoon te boeken. Natuurlijk op "eigen risico", want we weten allemaal hoe het de vorige keer ging met de lockdown. 


Verder wil ik iedereen super erg bedanken voor al jullie vertrouwen in mij dit jaar. Het was een jaar met ondanks alle corona gebeuren, toch een jaar van enorme groei, nieuwe gezichten en positiviteit.

Ik wil ook natuurlijk iedereen ondanks alles hele fijne feestdagen wensen. Maak er allemaal een fijne tijd van met diegene waarmee het kan, stay safe and stay strong!


Daarnaast bied ik iedereen natuurlijk ook ondanks alles nog steeds mijn luisterend oor aan.

Zeker nu in deze 2e lockdown, ondanks de kerst die eraan komt is het ook een kille wintertijd. Winterdepressie die om de hoek komt kijken, corona stress en moeheid die toeslaat, de muren die op je af komen. Het is niet makkelijk om positief te blijven hierdoor.

Normaal ga je bij de kapper langs om weer funky fresh, feel good en opgelucht de deur uit te gaan. Nu kan dat, waar we in deze tijd juist nog meer behoefte aan hebben, eventjes niet.

Laten we allemaal ons best doen tijdens deze lockdown en hopen dat we in deze kille tijd toch gauw weer aan de slag kunnen.

Tot die tijd, is mijn virtual chair therapy gewoon met open armen beschikbaar. Toe aan je hart luchten, je frustratie eruit te schreeuwen, een opbeurend woordje of gewoon een gezellig praatje poep?

Wees niet bang om aan de bel te trekken.

You are not alone!

Christmas Hairdo Kerst Feestdagen Kappersbezoek Kleurspecialist Kersthaar DamesKapper Herenkapper Kleiwegkwartier Rotterdam

Corona Update - December Rooster

10-11-'20
Wat is het momenteel toch een gekke tijd.
Alle corona ellende, nieuwe maatregelen die van hot naar her gaan, wat kan nou wel en wat kan nou niet?

Ik ben tot hedendaags nog steeds erg blij dat wij open mogen blijven en dan we jullie nog steeds mogen verblijden met onze beauty skills.

Ondertussen hebben we de werkschema's weer allemaal naast elkaar gelegd om iedereen zoveel mogelijk de ruimte te geven en het zo min mogelijk druk in de salon te hebben.

December brengt zich andere dagen mee en die zijn als volgt:

Donderdag 3 december 09:30 - 17:00 (werk ik met Priscilla)
Zaterdag 5 december 09:30 - 15:15 (werk ik met Daisy)

Maandag 7 december 12:00 - 20:00 (werk ik alleen)
Vrijdag 11 december 09:30 - 17:00 (werken we allemaal)
Zaterdag 12 december 12:00 - 19:00 (werk ik met Daisy)
Zondag 13 december 09:30 - 17:00 (werk ik alleen en EXTRA)

Maandag 14 december 11:30 - 19:30 (werk ik alleen)
Donderdag 17 december 09:30 - 17:00 (werk ik met Daisy)
Zaterdag 19 december 09:30 - 18:30 (werken we allemaal)
Zondag 20 december 09:30 - 17:00 (werk ik alleen en EXTRA)

Maandag 21 december 12:00 - 20:00 (werk ik met Priscilla)
Dinsdag 22 december 12:00 - 20:00 (werken we allemaal)
Donderdag 24 december 09:30 - 17:00 (werk ik met Daisy)

Maandag 28 december 12:00 - 20:00 (werk ik alleen)
Donderdag 31 december 09:30 - 17:00 (werk ik met Daisy)

Ook al zullen de feestdagen er dit jaar waarschijnlijk anders uitzien, is het toch leuk om je gezellig op te doffen voor een heerlijk diner thuis, om er toch nog een beetje een leuke tijd van te maken! Of je kan het natuurlijk ook als een kerstkadootje voor jezelf doen! 😉

Heb jij je afspraak voor jouw "HOLIDAY-LOOK" nog niet geboekt? Check dan snel de agenda!

Tot snel! 

No-show/annulerings- Policy

Helaas komt het best veel voor dat men niet op komt dagen, geen gehoor geeft of heel kort van te voren hun afspraak annuleren (corona beleid uitgezonderd). 
Echter als er een grote boeking gemaakt wordt, zoals bijvoorbeeld de funky colours of folie behandelingen, neemt dit vaak een halve dag tijd in beslag. Als men niet komt opdagen of de afspraak op hele korte termijn annuleert, kost dit mij een heleboel tijd en geld wat ik in deze moeilijke tijd als zzp-er niet kan missen.
Daarom heb ik nu overal in de mailing van de afspraken en op de website aangegeven dat je de afspraak herinnering 48-uur van te voren krijgt en dat je deze afspraak uiterlijk 36-uur van te voren kunt annuleren. Gebeurd dit binnen die 36-uur of kom je gewoon niet opdagen, krijg je een rekening van 25% van de gehele behandeling toegestuurd. Dit is technisch gezien niets tegenover de kosten die ik misloop doordat de afspraak niet doorgaat, maar hiermee hoop ik dat enig sinds met het maken van de afspraak deze nalatigheid tegen gaat, hoe vervelend ik het ook vind dat dit moet.


️CORONA UPDATE: 

Wegens de nieuwe maatregelen gaan er weer wat dingen veranderen.

Zo heb ik mijn rooster weer een beetje aangepast, zodat we niet teveel met z'n allen staan en we met kleuringen niet in de clinch komen betreft inwerktijden en daardoor dubbele klanten in de zaak hebben.

Ook worden de regels in de salon aangesterkt:

- We moeten ventileren! Dus zorg dat je lekker een vest meeneemt, want de deur moet hoe dan ook open blijven staan.

- Was ten alle tijden bij binnenkomst (nog steeds) je handen in de keuken.

- Draag een mondkapje. Helaas zijn we nu toch echt verplicht dit te gaan doen. Let op; met kleurbehandelingen moet je minstens 2 wegwerp mondkapjes hebben. Dit omdat de verf in de touwtjes van de kapjes gaat zitten en dus verfresten achterlaat. Na het kleuren moet je dus een nieuwe op doen als we gaan knippen. Mocht je een funky colour behandeling hebben waarbij je dus minstens 2x gekleurd word, dan moet je er zelfs 3 meenemen!

Is het nou zo dat je de mondkapjes niet ter beschikking hebt, dan kun je deze bij mij aanschaffen voor €1,- per stuk.

- We moeten vanaf nu om 20:00 opgeruimd en afgesloten zijn. Dit houdt in dat mijn koopavonden iets eerder zullen stoppen. Normaal werkte ik van 12:00 tot 20:00. Nu zal dit 11:30 tot 19:30 zijn, om enige uitloop- en opruim tijd te hebben en inderdaad 20:00 de deuren kan sluiten, opgeruimd en wel.

Hoe volgt mijn werkrooster in ieder geval tot december:

Vrijdag 16/10: 09:30 - 17:00 (met z'n allen aanwezig, samen komen is niet mogelijk!)

Zaterdag 17/10: 09:30 - 18:30 (met Daisy aanwezig)

Maandag 19/10: 11:15 - 19:30 (alleen aanwezig)

Zaterdag 24/10: 09:30 - 19:30 (met Daisy aanwezig)

Dinsdag 27/10: 11:30 - 19:30 (met Priscilla aanwezig)

Zaterdag 31/10: 09:00 - 16:15 (met Daisy aanwezig)

Zondag 01/11: 09:30 - 19:00 (alleen aanwezig)

Maandag 02/11: 10:30 - 19:30 (alleen aanwezig)

Donderdag 05/11: 09:30 - 19:00 (met Daisy aanwezig)

Zondag 08/11: 09:30 - 19:30 (alleen aanwezig)

Dinsdag 10/11: 11:30-19:30 (met z'n allen aanwezig, samen komen is niet mogelijk!)

Zaterdag 14/11: 09:30 - 17:00 (met Daisy aanwezig)

Zondag 15/11: 09:30 - 17:00 (alleen aanwezig)

Maandag 16/11: 11:15 - 19:30 (alleen aanwezig)

Zaterdag 21/11: 09:30 - 19:00 (met Daisy aanwezig) 
Zondag 22/11: 09:30 - 17:00 (alleen aanwezig)

Maandag 23/11: 11:30 - 19:30 (alleen aanwezig)

Zaterdag 28/11: 09:30 - 19:00 (met Daisy aanwezig)
Zondag 29/11: 09:30 - 17:00 (alleen aanwezig) 

Maandag 30/11: 11:15 - 19:30 (alleen aanwezig)

We hopen dat we zo lang mogelijk tijdens de gedeeltelijke lockdown gewoon nog door kunnen werken, dus we vragen iedereen voor de medewerking!


Hopelijk tot snel!

XMandies treatwell kapper kleurspecialist hillegersberg kleiwegkwartier Rotterdam

Treatwell


20-07-2020 - Rotterdam

Vanaf vandaag is xMandies ook te vinden op treatwell! Ben je benieuwd naar anderen hun ervaringen bij xMandies, of wil je zelf een review achterlaten? Check de treatwell button!

Pride month queer gay equality rainbowhair mermaidhair unicornhair anniversary kapper Rotterdam kleurspecialist xMandies

One year anniversary vs. pride month celebration!

01-07-2020 - Rotterdam

Het is 1 juli, wat betekent: 🎉 FEEST! 🎉

xMandies is officieel 1 jaar gevestigd bij Daisy Clarice!

Hoe beter dan dat kleurrijk te vieren, in combinatie met PRIDE month? Ondanks de corona crisis brengen we op deze manier toch nog wat kleur en vrolijkheid in de wereld, waar iedereen blij en trots moet kunnen zijn met wie die is!


En dus krijg je de gehele maand juli korting op jouw funky colours behandeling.
Is jouw behandeling t/m €100,-? Dan krijg je 15% korting!
Is jouw behandeling vanaf €100,-? Dan krijg je een gratis funky colours shampoo om jouw kleur funky fresh te houden!

Ben jij toe aan wat regenboog, zeemeerminnen of unicorn realness? Dan zijn dit de dagen wanneer je hiervoor terecht kunt:

Donderdag 02-07
Zaterdag 04-07
 🌈
Dinsdag 07-07
Vrijdag 10-07
Zaterdag 11-07
 🌈
Maandag 13-07
Donderdag 16-07
Zaterdag 18-07
 🌈
Maandag 20-07
Vrijdag 24-07
Zaterdag 25-07
 🌈
Dinsdag 28-07
Donderdag 30-07
🌈

 *** funky colour behandelingen zijn niet online te boeken wegens meerdere benodigde behandelingen en benodigde achtergrond informatie om te bepalen wat voor behandelingen we moeten doen. Wil je dit boeken? Bel of app : 06-29574403 of stuur via de website even een berichtje!

🦄 See you soon! 🦄