Allround kapper en kleurspecialist

DamesKapper NaturalHair Kleuren Knippen Hillegersberg Kleiwegkwartier Rotterdam Haarstylist

Dameskapper

Ieder haar is anders en heeft eigen wensen en benodigdheden nodig tot een optimale coupe. De 1 vind een gestyled kapsel fijn, de ander wilt het liefst vanuit bed de boel wakker kunnen schudden en de deur uit kunnen gaan. 
Samen creëren wij jouw haar tot een kapsel wat langdurig en makkelijk houdbaar is en diversiteit kan bieden. 
Van kort tot lang, stijl of krullend, alle soorten haartypes zijn bij xMandies welkom.


CrazyColours CreativeColours FunkyColours Kleurspecialist DamesKapper Rotterdam Kleiwegkwartier Hillegersberg RainbowHair

Kleuren

Bij mij kun je terecht voor al jouw kleurwensen. 
Van een natuurlijke kleur op basis van multicolour of henna kleuring, een klein spannend element in je allerdaagse look tot een funky colour, niets is te simpel of te moeilijk. 
Ik ben gespecialiseerd in hele natuurlijke kleuringen creëren, in creatieve kleuringen, maar ook in kleur problemen oplossen!
Niet elke kleur is even makkelijk te maken, en soms moet een kleur in meerdere stappen gedaan worden. Maar bij mij ga je pas de deur uit tot we beide tevreden zijn!


Jouw kappers afspraak online boeken?

BridalHair Bruidshaar Opsteken Updo VintageHair Vlechten Krullen Dameskapper RotterdamNoord Kleiwegkwartier Hillegersberg

Rockin' Updo's

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een geweldig opsteek momentje. Heb je een bruiloft, een leuk thema feestje, of gewoon een chique avondje? We kunnen alle richtingen op gaan met jouw shining moment. Met opsteken kijk ik ook goed naar wat er mogelijk is met jouw haar en combineer ik een look die past in combinatie met jouw wensen.

Wil je naast je haar ook een bijpassende make up om je look helemaal af te maken? Natuurlijk kan dat ook bij xMandies.


Scheren Baardtrimmen Barbier Herenkapper Kapper Rotterdam Knippen Kleiwegkwartier Hillegersberg-Schiebroek

Herenkapper

Naast het creatief bezig zijn bij de dames, zijn mannen natuurlijk ook welkom. Een strakke shave, een natuurlijke flow of gewoon een lekkere wilde bos, er is niets wat ik niet aan kan. Daarnaast kijk ik niet alleen naar het haar op je hoofd, maar ook naar je facial hair! Heb je een baard of snor, dan neem ik die gewoon mee bij je knipbeurt zodat alles weer fresh and clean is!Brands

Inebrya Kapper Rotterdam Kleurspecialist Hillegersbergschiebroek Kleiwegkwartier Rotterdam Noord Haarverf

Inebrya


Inebrya is een Italiaans merk die heel straight forward is, net als ik! Met de shampoo's, conditioners, kleurmaskers en verfkleuringen van Inebrya zorg ik dat jouw haar de juiste verzorging en kleuring krijgt die jij wenst. 

Farmavita Kapper Rotterdam Hillegersberg Schiebroek Kleiweg Haarstyling Barber

FarmaVita


FarmaVita is een heel divers italiaans merk die van alles te bieden heeft. Bij mij zul je dit merk terug vinden als stylingsproduct, verfproduct en omniplex voor jouw juiste verzorging bij heftige ontkleuringen.

IroIro Kapper Rotterdam Ambassadeur Kleurspecialist Rainbowhair UnicornHair MermaidHair Kleiweg Vegan

IroIro


Voor al jouw Funky Colours werk ik met IroIro. Een amerikaans merk die sterk van pigment is en daarnaast een rijkelijke verzorging heeft die ik erg fijn en belangrijk vind bij deze impactvolle behandelingen. Daarnaast ben ik ook ambassadeur van Iroiro. 

Tressa Watercolours Kleurshampoo CrazyColours CreativeColours FunkyColours Colourrefresh

Tressa Watercolours

Voor de onderhoud van jouw Funky Colours bestaat er tegenwoordig kleurshampoo in geweldige felle kleuren. Zo kun je thuis je kleur makkelijk FunkyFresh houden.

Prorasso Kapper Rotterdam Barbier Baardtrimmen Scheren Kleiwegkwartier Rotterdam Noord

Prorasso


Voor het scheren en verzorgen van jouw baard werk ik met het Italiaanse Proraso. Heerlijke scheerproducten en huid & baard verzorgingslijn voor de mannen.