Allround kapper en kleurspecialist

Haarkleuringen Kleurspecialist Natuurlijke kleuringen Dames Kapper RotterdamNoord Kleiwegkwartier Hillegersberg Schiebroek

Dameskapper

Ieder haar is anders en heeft eigen wensen en benodigdheden nodig tot een optimale coupe. De 1 vind een gestyled kapsel fijn, de ander wilt het liefst vanuit bed de boel wakker kunnen schudden en de deur uit kunnen gaan. 
Samen creëren wij jouw haar tot een kapsel wat langdurig en makkelijk houdbaar is en diversiteit kan bieden. 
Van kort tot lang, stijl of krullend, alle soorten haartypes zijn bij xMandies welkom.


Haarkleuringen Kleurspecialist Mermaidhair Rainbowhair Unicornhair Dames Kapper RotterdamNoord Kleiwegkwartier Hillegersberg

Kleuren

Bij mij kun je terecht voor al jouw kleurwensen. 
Van natuurlijk, of een klein spannend element tot een funky colour, niets is te simpel of te moeilijk. 
Ik ben gespecialiseerd in hele natuurlijke kleuringen creëren, in creatieve kleuringen, maar ook in kleur problemen oplossen!
Niet elke kleur is even makkelijk te maken, en soms moet een kleur in meerdere stappen gedaan worden. Maar bij mij ga je pas de deur uit tot we beide tevreden zijn!


BridalHair Bruidshaar Opsteken Updo VintageHair Vlechten Krullen Dameskapper RotterdamNoord Kleiwegkwartier Hillegersberg

Rockin' Updo's

Natuurlijk kun je bij mij ook terecht voor een geweldig opsteek momentje. Heb je een bruiloft, een leuk thema feestje, of gewoon een chique avondje? We kunnen alle richtingen op gaan met jouw shining moment. Met opsteken kijk ik ook goed naar wat er mogelijk is met jouw haar en combineer ik een look die past in combinatie met jouw wensen.

Wil je naast je haar ook een bijpassende make up om je look helemaal af te maken? Natuurlijk kan dat ook bij xMandies.


Scheren Baardtrimmen Barbier Herenkapper Kapper Rotterdam Knippen Kleiwegkwartier Hillegersberg-Schiebroek

Herenkapper

Naast het creatief bezig zijn bij de dames, zijn mannen natuurlijk ook welkom. Een strakke shave, een natuurlijke flow of gewoon een lekkere wilde bos, er is niets wat ik niet aan kan. Daarnaast kijk ik niet alleen naar het haar op je hoofd, maar ook naar je facial hair! Heb je een baard of snor, dan neem ik die gewoon mee bij je knipbeurt zodat alles weer fresh and clean is!Brands

Inebrya Kapper Rotterdam Kleurspecialist Hillegersbergschiebroek Kleiwegkwartier Rotterdam Noord Haarverf

Inebrya

Inebrya is een Italiaans merk die heel straight forward is, net als ik! Met de shampoo's, conditioners, kleurmaskers en verfkleuringen van Inebrya zorg ik dat jouw haar de juiste verzorging en kleuring krijgt die jij wenst. 

Farmavita Kapper Rotterdam Hillegersberg Schiebroek Kleiweg Haarstyling Barber

FarmaVita

FarmaVita is een heel divers italiaans merk die van alles te bieden heeft. Bij mij zul je dit merk terug vinden als stylingsproduct, verfproduct en barber product voor de mannen.

IroIro Kapper Rotterdam Ambassadeur Kleurspecialist Rainbowhair UnicornHair MermaidHair Kleiweg Vegan

IroIro

Voor al jouw Funky Colours werk ik met IroIro. Een amerikaans merk die sterk van pigment is en daarnaast een rijkelijke verzorging heeft die ik erg fijn en belangrijk vind bij deze impactvolle behandelingen. Daarnaast ben ik ook ambassadeur van Iroiro. 

Maria Nila Kapper Rotterdam Veganhair Kleiwegkwartier Haarstyling RotterdamNoord

Maria Nila

Als aanvullend merk heb ik stylingsproducten en kleurmaskers van Maria Nila. Een zweeds merk, die puur van kracht is en eco vriendelijk.

Prorasso Kapper Rotterdam Barbier Baardtrimmen Scheren Kleiwegkwartier Rotterdam Noord

Prorasso

Voor het scheren en verzorgen van jouw baard werk ik met het Italiaanse Proraso. Heerlijke scheerproducten en huid & baard verzorgingslijn voor de mannen.